Gratis waarde-indicatie

Plannen om uw woning te gaan verkopen? Vraag nu een gratis waarde-indicatie aan!

Lees verder

Testimonials

 
Hier leest u over de ervaringen die klanten van FPN Groep met onze dienstverlening hebben.

Onze beoordeling op funda.nl (klik op de afbeeldingen om de toelichting van onze klanten te lezen):

verkoop aankoop


René van Kooten, Zoetermeer (de bekende musicalster)

renevankooten

De FPN Groep Zoetermeer adviseert mij nu al ruim tien jaar op het gebied van verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte en andere financiële zaken,  tot mijn grote tevredenheid. Los van de vaste jaarlijkse consultaties heb ik het gevoel dat ik altijd met een vraag langs kan komen en altijd kom ik wijzer en geruster weer naar buiten. De benadering is persoonlijk en eerlijk waarbij ik het gevoel heb dat mijn belang voorop staat.  Er zijn veel onderwerpen waar ik, net zoals vele anderen, wel iets van weet, maar niet genoeg om weloverwogen beslissingen te nemen. Het is daarom prettig dat iedereen bij de FPN altijd uitgebreid de tijd neemt om de soms ingewikkelde en snel veranderende materie te verduidelijken.


Ontwikkelingen worden helder in, mijn, grotere financiële perspectief geplaatst.  Zeker in deze moeilijke crisisjaren staat FPN Groep daarom voor mij voor een betrouwbaar en klantgericht bedrijf.  Ik voel mij hier thuis en geholpen om sterker uit deze crisis te komen, en om mijn financiële toekomst zo zeker mogelijk te stellen.  


Daarnaast waardeer ik het als Zoetermeerder bijzonder dat er in mijn gemeente door de FPN veel aan sponsoring en ondersteuning wordt gedaan tbv sport en andere maatschappelijke projecten.  


Wilt u ook uw verhaal doen over uw ervaringen met FPN Groep? Mail uw testimonial dan naar info@fpn-groep.nl
  

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2020 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |