FPN Direct voordelig zaken doen

Lijkt het u leuk om zelf een verkooptekst en foto’s te maken, de details van uw woning online in te voeren en zelf de geïnteresseerden in uw woning rond te leiden, en daardoor minder te betalen? Dan is onze FPNdirect dienst iets voor u.

Lees verder

SAA nieuwe serviceprovider FPN Groep

 
SAA NIEUWE SERVICEPROVIDER FPN GROEP

Het zal u niet ontgaan zijn, dat de financiële wereld flink in beweging is. Ook FPN Groep blijft in beweging en is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening aan u als trouwe relatie nog beter in te vullen. Daarom hebben wij er voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs) met ingang van 1 april 2013. Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.


Een samenwerking met een serviceprovider is binnen de FPN Groep niet ongewoon. Op het gebied van hypotheekadvies- en bemiddeling zijn we al sinds onze oprichting aangesloten bij De Hypotheekshop en ons makelaarskantoor is aangesloten bij de NVM.


SAA Verzekeringen kenmerkt zich door een hoge vakbekwaamheid in combinatie met een persoonlijke band met de relaties. De medewerkers voelen zich verantwoordelijk om de belangen van onze relaties, die aan haar worden toevertrouwd, naar beste kunnen te behartigen. Zo ook uw belangen.


Het samenwerkingsverband tussen FPN Groep en SAA biedt aan u aantrekkelijke voordelen. SAA maakt gebruik van moderne automatisering en werkt samen met meer dan 150 verzekeraars. Dit betekent voor u:


-   een breder verzekeringsaanbod en maatwerkproducten

-   meer inkoopkracht voor u als klant

-   een snelle en efficiënte administratie van uw verzekeringen

-   een verbeterd online verzekeringstool

-   een verbeterd persoonlijk online dossier


Wijzigt er iets voor u?

Binnen het samenwerkingsverband zal SAA de administratieve afhandeling van de verzekeringen verzorgen. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen. Onze online polismap zal tot 01-04-2013 niet beschikbaar zijn in verband met aanpassingen.


De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige verzekeringspakket en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht.

Administratief veranderen er een aantal zaken. Wij stellen u graag op de hoogte van de planning.

 

-   Vanaf heden tot en met half maart zijn wij hard bezig met de conversie van systemen. Daar merkt u niets van.

-   In de tweede week van maart ontvangt u een brief inzake de samenwerking en de wijzigingen.

-   Vanaf half maart zult u nota’s en polisbescheiden via SAA ontvangen. Wij houden natuurlijk volledig inzicht in uw dossier.

-   Vanaf 1 april zullen nieuwe online tools beschikbaar komen zoals mijndossier, vergelijkingsmodule en waardemeters.

 

De premiebetaling

 

De premiebetaling van uw verzekeringen zal dus via SAA verlopen. De betalingswijze zal in eerste instantie wijzigen.

 

Huidige betalingswijzeNieuwe betalingswijze
  
Schadeverzekeringen 
Automatische incasso door verzekeraar                         Premienota SAA
Premienota van verzekeraarPremienota SAA
  
Levens- en zorgverzekeringen 
Automatische incasso door verzekeraar                   Automatische incasso door verzekeraar
Premienota van verzekeraarPremienota SAA


Wanneer de premies van diversen verzekeringen in dezelfde maand vervallen, komt alles op 1 nota/acceptgiro te staan. Zo werkt dit ook voor een automatische incasso.

 

Om privacyredenen kan SAA helaas niet de machtigingen die u heeft gegeven aan diverse verzekeraars overnemen.

 

U kunt SAA natuurlijk een machtiging geven om de premies automatisch af te schrijven. Dat kan door een mail te sturen naar automatischbetalen@saa.nl onder vermelding van rekeningnummer, naam, adres en woonplaats. Wij verzoeken u dit na de eerste premienota te doen.

SAA 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079-316 16 36 of mail naar assurantien@fpn-groep.nl.

Miranda

Joost


 SAA

Ondertekening samenwerkingscontract FPN Assurantiën en SAA

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2020 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |