Westerpark Golf Academy

Westerpark Golf Academy

 

Westerpark Golf Academy (WGA) is een BV van Ronald Mos en Marco van Noort.


Marco van Noort: "Als golfer, oud volleyballer en sporter in hart en nieren roept de golfsport mij om hier in te werken. In januari 2017 ben ik met veel enthousiasme de DGTF Certified Golf Teaching Professional level III gestart. 1 Maart 2019 heb ik deze behaald en ben nu bezig het portfolio voor de opleiding KSS III te vullen en af te ronden voor B professional. Westerpark Golfacademy op Burggolf Westerpark is de thuisbasis.
 
Bij Starlift Voorburg heb ik op topniveau volleybal gespeeld en daarnaast heb ik flinke ervaring met volleybal coaching en -training aan verschillende doelgroepen op verschillende niveaus. De uitdagingen die ik in die tijd aanging en de opgedane ervaringen komen terug in mijn manier van training geven in het golf. Ik sta erom bekend energiek, ambitieus, enthousiast en motiverend te zijn. Ik haal het beste uit je, opgeven is geen optie. Enthousiast maken wel!"

 

Voor meer info www.westerparkgolfacademy.nl
 

Veelgestelde vragen

  • Wat zijn jullie openingstijden?

    Wat zijn jullie openingstijden?

    Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

    Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

    Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

 
 
Copyright © 2022 FPN Groep. Privacy  |