Westerpark Golf Academy

Westerpark Golf Academy

Gratis waarde-indicatie

Plannen om uw woning te gaan verkopen? Vraag nu een gratis waarde-indicatie aan!

Lees verder

Westerpark Golf Academy

 

Westerpark Golf Academy (WGA) is een BV van Ronald Mos en Marco van Noort.


Marco van Noort: "Als golfer, oud volleyballer en sporter in hart en nieren roept de golfsport mij om hier in te werken. In januari 2017 ben ik met veel enthousiasme de DGTF Certified Golf Teaching Professional level III gestart. 1 Maart 2019 heb ik deze behaald en ben nu bezig het portfolio voor de opleiding KSS III te vullen en af te ronden voor B professional. Westerpark Golfacademy op Burggolf Westerpark is de thuisbasis.
 
Bij Starlift Voorburg heb ik op topniveau volleybal gespeeld en daarnaast heb ik flinke ervaring met volleybal coaching en -training aan verschillende doelgroepen op verschillende niveaus. De uitdagingen die ik in die tijd aanging en de opgedane ervaringen komen terug in mijn manier van training geven in het golf. Ik sta erom bekend energiek, ambitieus, enthousiast en motiverend te zijn. Ik haal het beste uit je, opgeven is geen optie. Enthousiast maken wel!"

 

Voor meer info www.westerparkgolfacademy.nl
Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2020 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |