Woningruil via Funda

 

Vergroot de verkoopkansen van uw woning

 

Het blijkt vaak een flinke uitdaging om uw woning in deze tijden te verkopen. Grijp daarom nu uw kans en doe samen met FPN Makelaardij mee aan Woningruil via funda!


Wat is Woningruil precies?

Bij Woningruil worden twee woningen tegelijkertijd gekocht en verkocht, waardoor zowel u, als de koper van uw woning dubbele lasten voorkomen. De huizen hoeven niet hetzelfde te kosten, want de verkoop van de huizen komt uiteindelijk tot stand als twee aparte transacties.


Hoe werkt Woningruil via funda?

Op basis van uw persoonlijke zoekprofiel en die van andere woningverkopers gaat funda automatisch op zoek naar de beste woningruilsuggestie. FPN Makelaardij beoordeelt of de suggestie daadwerkelijk interessant voor u is en neemt vervolgens contact met u op. Er bestaat dus een kans dat u niet alleen uw huidige woning verkoopt, maar ook meteen een nieuwe woning koopt.

 

Doe mee!

Wilt u als woningverkoper meedoen aan Woningruil via funda? Wij sturen u een uitnodiging via funda. Daarna werkt het als volgt:

 • Klik op de link in de uitnodigingsmail en accepteer de uitnodiging.
 • Log in op Mijn funda.
 • Stel een relevante en concrete zoekopdracht in.
 • Bewaar woningen waar u interesse in heeft.
 • FPN Makelaardij en funda kunnen nu zien wat voor woning u zoekt, en welke woning u aanbiedt.
 • Funda genereert op basis hiervan woningruilsuggesties.
 • FPN Makelaardij beoordeelt de suggesties, en stuurt deze vervolgens via e-mail aan u door.
 • Heeft u interesse in de voorgestelde ruil? Dan kan FPN Makelaardij de bezichtigingen voor u inplannen.

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
 • Ik wil zo goedkoop mogelijk mijn woning verkopen. Hoe werkt dat?

  Ik wil zo goedkoop mogelijk mijn woning verkopen. Hoe werkt dat?

  Via FPNdirect: Verkoop uw woning voor € 995,- vaste courtage.

  Lijkt het u leuk om zelf een verkooptekst en foto’s te maken, de details van uw woning online in te voeren en zelf de geïnteresseerden in uw woning rond te leiden? Dan is onze FPNdirect dienst iets voor u.

  We verkopen samen uw woning. Dit houdt in: u doet het voorwerk, wij controleren uw gegevens, melden uw woning aan op funda en onze eigen site en begeleiden u volledig tijdens de onderhandelingsfase en de juridische nazorg.

  Tevens kunt u altijd bij ons op kantoor terecht met uw vragen of voor advies. Wij vinden persoonlijk contact en een optimale begeleiding voor onze klanten erg belangrijk.
Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2013 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |