FPN Verhuisservice

U kunt als relatie van ons kantoor gratis gebruik maken van onze FPN Boedelbak. U kunt ook gebruik maken van de Doe Het Zelf Service of Full Service van Scholte Verhuis Groep Euromovers

Lees verder

Particulier advies

 
Bij een verzekering zijn er een aantal dingen van belang:

 • Niet teveel betalen
 • Degelijke verzekeringen
 • Een verzekering die onvoorziene gevallen een oplossing biedt
 • Niet dubbel verzekerd zijn

FPN Assurantiën is hét lokale aanspreekpunt voor uw persoonlijke verzekeringswensen. Onze medewerkers en adviseurs staan klaar om uw verzekeringen zo goed goedkoop mogelijk in orde te maken.

Klik hiernaast op 'afspraak maken' om contact met ons op te nemen voor een eerlijk en duidelijk gesprek met een van onze adviseurs. Bellen kan natuurlijk ook: 079 - 316 16 36.

Doe ook eens de financiële kennistest


Garantie tegen onderverzekering


Inboedelwaardemeter

De Inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars is een hulpmiddel om op eenvoudige en objectieve wijze de globale waarde van een inboedel vast te stellen.


De vernieuwde Inboedelwaardemeter is het resultaat van grondig onderzoek en analyse door het Centrum voor Verzekeringsstatistiek, waarbij ruim ruim 750 huishoudens betrokken zijn geweest. Klik hier voor de inboedelwaardemeter.


Herbouwwaardemeter

Met behulp van de herbouwwaardemeter kunt u door het beantwoorden van een aantal vragen de te verzekeren herbouwwaarde van uw woning berekenen.

Door het invullen van de herbouwwaardemeter heeft u de zekerheid dat uw woning niet onderverzekerd is. Hiertoe geven wij een garantie van maar liefst vijf jaar tegen onderverzekering af. Klik hier voor de herbouwwaardemeter.Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2012 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |