Gratis waarde-indicatie

Plannen om uw woning te gaan verkopen? Vraag nu een gratis waarde-indicatie aan!

Lees verder

NVM Open Huizen Dag

 
Twee keer per jaar organiseert NVM een Open Huizen Dag, waarbij deelnemende woningen hun deuren opengooien en mensen zonder afspraak, vrijblijvend de woning kunnen bezichtigen. De Open Huizen Dag vindt gewoonlijk plaats op de eerste zaterdag in april en oktober. 

ALGEMEEN

Zaterdag 30 maart is er weer een editie van de Landelijke NVM Open Huizen Dag. Tussen 11:00 en 15:00 uur kunnen deelnemende woningen vrijblijvend bezocht worden door geïnteresseerde kopers, waarbij u ze zelf rondleidt. Het biedt de zoekende partij de mogelijkheid om zonder afspraak hun beoogde nieuwe huis (uw huis) te bezichtigen.

   

Voor deelname aan de Open Huizen Dag van zaterdag 30 maart zijn de kosten als volgt:

• Kosten: € 75,- incl. BTW;

Aankondiging op Funda bij uw woning dat u mee doet;

• Vermelding in de nieuwsbrief van FPN Groep;

Open Huizen tas met daarin: 5 brochures van uw woning, een poster met aankondiging voor op het raam, bezoekersformulier en tips hoe u uw woning het beste kunt presenteren.


Open Huizen Dag Promotie Pakket op Funda

Met het Open Huizen Dag Promotie Pakket genereert u maximale zichtbaarheid. Gedurende 10 dagen combineert u de voordelen van het NVM Open Huizen Dag Label, een Toppositie op Funda én een magenta Promolabel met zelfgekozen promotietekst. Het label en de tekst komen onder de foto van uw huis te staan en geeft 40% extra presentatieruimte in de resultatenlijst. Dit kan u meer bezoeken opleveren.

• Prijs: € 80,- incl. BTW (dit komt bovenop de kosten voor deelname);
• Looptijd: 10 dagen (gaat in vanaf donderdag 21 maart).

 

Meedoen?
Graag uiterlijk 18 maart doorgeven of u mee wilt doen. U kunt uw aanmelding versturen naar: makelaardij@fpn-groep.nl. Geeft u hierbij ook aan of u gebruik wilt maken van het Promotie Pakket op Funda. We stellen het ook op prijs als u het meldt wanneer u niet mee wilt doen.

 

• Mocht u een prijsaanpassing van uw woning overwegen, laat ons dit dan ook voor 18 maart weten. U kunt hierover uiteraard overleggen met de makelaar.

• U kunt er ook voor kiezen om de vraagprijs alleen voor het Open Huis te verlagen. Dit kan geïnteresseerden de prikkel geven om alsnog de knoop door te hakken. Neem hiervoor ook voor 18 maart contact met ons op.

• U krijgt een losse factuur van uw deelname, deze vindt u in de Open Huizen tas die vanaf 26 maart klaarstaat op ons kantoor.

• U dient zelf thuis te zijn tijdens het Open Huis om de bezoekers rond te leiden.

 

Twijfelt u nog of u mee wilt doen?

Misschien dat deze 7 redenen u over de streep trekken:

 1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda in de week rondom de NVM Open Huizen Dag 11 miljoen bezoeken heeft en 4,3 miljoen bezoeken in het weekend zelf.
 2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van april 2017, was 12 weken later 43% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 26% verkocht.
 3. U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
 4. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
 5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 5 woningen.
 6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen. 
 7. U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw NVM-makelaar bespreken.

 

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen:

FPN Makelaardij
T: 079-316 16 46

makelaardij@fpn-groep.nl

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2013 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |