Gratis waarde-indicatie

Plannen om uw woning te gaan verkopen? Vraag nu een gratis waarde-indicatie aan!

Lees verder

Goed voorbereid op pad tijdens de Open Huizen Dag

 
Op zaterdag 6 oktober aanstaande is de Open Huizen Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je veel woningen zonder afspraak vrijblijvend bezoeken. Dus als je op zoek bent naar een nieuw huis, dan is dit een mooie kans om je breed te gaan oriënteren. Maar zoeken naar een huis is leuker als je goed voorbereid op pad gaat. De Hypotheekshop geeft je graag wat tips.

Weten wat je kunt lenen

Voordat je tijdens de Open Huizen Dag op zoek gaat, kun je zelf online je maximale hypotheek berekenen. Of kom eens langs bij een van onze vestigingen. Wij gaan graag met je om de tafel om jouw financiële mogelijkheden op een rijtje te zetten. Dit doen we in een kennismakingsgesprek. Zo’n gesprek is altijd voor onze rekening en kost jou niets. Maar het zorgt er wel voor dat je beter weet welke huizen binnen handbereik liggen en dus goed voorbereid op pad kunt gaan.

 

Tips voor de Open Huizen Dag

Nu je weet wat je budget is, kun je een route uitstippelen op basis van woningen die je mooi vindt én kunt betalen. Heb je een hele lijst? Maak dan keuzes. Plan niet te veel bezichtigingen in. Je wilt natuurlijk wel fris blijven! Schrijf je bevindingen op, want na een aantal bezichtigingen gaan dingen op elkaar lijken. Let goed op praktische zaken, zoals ligging, onderhoud, indeling en duurzaamheid. Maar vergeet ook niet naar je gevoel te luisteren. Zie je jezelf in het huis en in de wijk wonen? Maak eventueel foto’s: deze kun je nog eens terugkijken, maar ook met anderen delen.

 

Een passende hypotheek

Vind je tijdens de Open Huizen Dag je droomhuis? De Hypotheekshop vergelijkt voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. Hierbij nemen we je persoonlijke woonwensen, inkomen én toekomstplannen als uitgangspunt. Want iedereen – en dus ook elk hypotheekadvies – is uniek. Of je nu start of doorstroomt op de woningmarkt. De Hypotheekshop heeft voor ieder moment in je leven een duidelijk verhaal.
« Terug naar overzicht

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2013 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |