Gratis waarde-indicatie

Plannen om uw woning te gaan verkopen? Vraag nu een gratis waarde-indicatie aan!

Lees verder

Deze verbouwingen leveren het meeste op

 
Kun je jouw droomhuis door krapte op de huizenmarkt niet vinden? Met een verbouwing realiseer je alsnog je woonwensen. Een verbouwing kost natuurlijk geld maar levert je naast wooncomfort ook vaak meerwaarde op voor je huis. Maar waar kun je nu het beste in investeren? In een hypermoderne badkamer of in dakkapel? Welke verbouwingen leveren het meeste op?

1. Vergroot je woonoppervlak

Vierkante meters zijn veel waard. Kijk dus waar je ruimte kunt winnen. Een serre of uitbouw creëert direct extra ruimte. Het loont om een niet-bruikbare zolder tot een extra slaapkamer om te bouwen door een vaste trap en een dakkapel te plaatsen. Dit levert je niet alleen extra wooncomfort op. Je vergroot hiermee ook het woonoppervlak. En dat is interessant als je je huis in de toekomst toch wil verkopen.

 

2. Investeer in een duurzaam huis

Een duurzaam huis betekent lagere energiekosten: voor jou én voor toekomstige bewoners. Investeringen in energiebesparende maatregelen zie je ook terug in de waarde van je huis. Vooral als de investering voor een beter energielabel zorgt. Je kunt dan denken aan het installeren van zonneboilers en zonnepanelen en het plaatsen van energiezuinige kozijnen en isolatieglasIn oudere woningen gaat door slechte isolatie veel kostbare warmte verloren. Het aanbrengen van gevel-, dak- of vloerisolatie is dus ook een goede investering.

 

3. Werk achterstallig onderhoud weg

Potentiële kopers hebben vaak meer interesse in een huis dat goed onderhouden is. Het loont dus om eens kritisch te kijken naar achterstallig onderhoud. Mag het houtwerk wel weer eens geverfd worden? Zitten er barsten in het stucwerk? Of is je jarendertigwoning aan een nieuw dak toe? Hoe minder een potentiële koper aan het huis hoeft te doen, hoe hoger je kunt inzetten bij verkoop van je huis.

 

4. Vernieuw een keuken of badkamer alleen voor jezelf

Cosmetische verbouwingen leveren zelden een waardestijging van je huis op. Ze zijn namelijk trend- en smaakgevoelig. Het is maar de vraag of de toekomstige koper jouw droomkeuken net zo mooi vindt als jij. En je hypermoderne badkamer is mogelijk gedateerd tegen de tijd dat jij je huis te koop zet. Investeren in dit soort cosmetische verbouwingen doe je dus vooral voor je eigen woongenot. 

 

Duidelijk verhaal

Een verbouwing kan dus een investering zijn in de waarde van je huis. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Of wil je weten welke financieringsoptie het beste bij jouw persoonlijke verbouwingswensen past? Onze Hypotheekshop-adviseur helpt je je verbouwplannen en financiën helder in kaart te brengen.
« Terug naar overzicht

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2013 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |