Gratis waarde-indicatie

Plannen om uw woning te gaan verkopen? Vraag nu een gratis waarde-indicatie aan!

Lees verder

Columns

 
Marc Hendriks, oud-mededirecteur van FPN Groep en Pensioen- en Assurantieadviseur, schreef afgelopen jaar een aantal columns voor het blad IntoBusiness. Hieronder kunt u de columns teruglezen. 


bedrijfsoverdrachtBedrijfsoverdracht: geen transactie maar een proces!

Familiebedrijven spelen een grote rol in de Nederlandse economie. Volgens Nyenrode Business University zijn er in Nederland minimaal 260.000 familiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor ruim 49% van de werkgelegenheid en bijna 53% van het Bruto Nationaal Product. Om maar even een beeld te schetsen. Lees verder


Machtige personen binnen uw bedrijf!keyman

Wat als één van de machtige personen van uw onderneming wegvalt... Lees verderpensioenHoe staat het met uw pensioen?

Dat er van alles aan de hand is in pensioenland heeft u vast wel gehoord. Bij sommige pensioenfondsen dreigen kortingen, bij andere is dat al het geval. De oorzaak daarvan ligt vooral bij de lage rente en tegenvallende beurskoersen. De lage rente zorgt ervoor dat het geld dat de pensioenfondsen uitlenen, minder opbrengsten geeft. Tegenvallende beurskoersen zorgen ervoor dat de beleggingen van pensioenfondsen minder waard zijn dat verwacht. Toch is het niet allemaal kommer en kwel. Lees verder


Risicomanagement in het MKB: Geen last maar een lust!risico

De behoefte aan integraal advies over het beheersen van bedrijfsrisico's groeit bij het MKB. Redenen hiervoor zijn onder andere een steeds groter wordende productaansprakelijkheid van ondernemers, mondiger wordende medewerkers en klanten, stijgende kosten van diefstal en fraude. Door de economische crisis van het afgelopen jaar hebben verschillende financiële risico's, zoals debiteurenrisico en valutarisico, zich sterker dan ooit geopenbaard. Lees verder


duurzaamDuurzame inzetbaarheid

Werknemers zien als het menselijk kapitaal van een bedrijf of organisatie wordt in ons land, waarin de 'maakindustrie' in grote mate vervangen is voor de 'diensten- & kenniseconomie', steeds meer erkend. De continuïteit van de bedrijfsvoering wordt dan ook steeds afhankelijker van de inzetbaarheid en de kwaliteiten van de werknemers. Lees verder

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit, dan kunt u naar de veelgestelde vragen
Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u advies? Maak een afspraak en kom langs.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bel ons:
(079) 316 16 21
 

Veelgestelde vragen

 • Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hoe blijf ik op de hoogte van actuele ontwikkelingen?

  Hiervoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een aantal keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van woningen aan- en verkopen, hypotheken en verzekeringen. Klik hier om u in te schrijven.
 • Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  Wat betekent de samenwerking met SAA voor mij?

  FPN Assurantiën gaat per 31 maart 2013 een samenwerking aan met SAA Verzekeringen B.V (Samenwerkende Assurantie Adviseurs). Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren als het gaat om uw verzekeringszaken.

  Wijzigt er iets voor u?

  De samenwerking heeft geen consequenties voor uw huidige premie en polisvoorwaarden. U kunt, zoals u gewend bent, met al uw (advies)vragen bij ons terecht. U was gewend om correspondentie over uw verzekeringen en facturen direct van uw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Aegon etc.) te ontvangen. Vanaf 31 maart zult u deze correspondentie via SAA ontvangen.

  Op deze pagina vindt u alle informatie over de samenwerking met SAA. Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u toch vragen of wilt u een afspraak? Wij staan graag voor u klaar! Bel 079 - 316 16 36.

 • Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Ik ben starter. Kan ik wel een huis kopen?

  Als starter heb je meer te besteden dan je denkt! De Hypotheekshop begrijpt dat het best lastig is als je in deze tijd je eerste huis wilt kopen. Maar er zijn aantrekkelijke regelingen voor starters, die het budget voor je eerste huis flink kunnen verruimen. Zo is er de Nationale Hypotheek Garantie of de Schenkingswet. Als je bij ons langskomt zetten we alle mogelijkheden voor je op een rij. Zo wordt dat droomhuis wellicht tóch haalbaar!

  Klik hier voor meer informatie.
 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wat zijn jullie openingstijden?

  Maandag t/m vrijdag: 9:00uur - 17:30 uur
  Zaterdag: 10:00uur - 14:00uur
Veelgestelde vragen
 
 
Copyright © 2013 FPN Groep.Privacy  | Algemene voorwaarden  | Disclaimer  |